✓ Plan en boek je perfecte veerboot overtocht!

Stena Line actiecodes

Foto vanaf de Stena Brittanica Stena Line

Stena Line heeft elk kwartaal wel een leuke aanbiedingen. Op deze manier kun je extra voordelig naar bijvoorbeeld Engeland. Op deze pagina verzamelen we de verschillende acties van Stena Line – zodat jij deze kunt raadplegen voor je je overtocht boekt.

Bij het boeken van je overtocht zie je in de boekingsmodule van Stena Line vaak nog ‘actiecode' staan – die communiceren ze zelf ook nog op de site, maar dit wordt niet altijd automatisch voor je ingevuld. In onderstaande tabel vind je de Stena Line aanbiedingen, de voorwaarden daarvan en hoe het werkt. Werkt een aanbieding niet meer? Dan vinden we het fijn als je dat ons laat weten!

Stena Line actiecodes

Aanbiedingvoorwaardengeldig totActiecode?Deal?
Stena Line actiecode voor 15% korting op overtochten naar EngelandBoeken voor 3 november 2024 met afvaart voor 19 december.Boeken tot 3 novemberSAVE24naar Stena Line
Stena Line kids go freeKinderen tot 15 jaar gaan gratis mee - aanbieding geldig op nieuwe Economy- & Flexi- boekingen inclusief voertuig op de route Hoek van Holland – Harwich.Geldig voor reizen van 1 juni 2024 tot 5 januari 2025.KIDSnaar Stena Line

Aan de acties zitten vaak wel voorwaarden verbonden. Bijvoorbeeld het type tickets of de accommodatie die je er bij kiest. De voorwaarden zijn vaak ook meer specifiek te vinden op de website van Stena Line bij de gebruikte aanbieding.

JW van Tilburg
JW van Tilburg

JW is één van de mede oprichters van FerryGoGo.nl, is gek op eten, drinken en reizen! Zoekt graag gegevens en geschiedenis uit over de vele bestemmingen op FerryGoGo. Moet op één of andere manier altijd weten hoeveel mensen waar wonen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Ferrygogo.nl
Logo