Alle internationale ferry routes  Vind je ideale veerdienst en ontdek Europa met gemak!   Plan en boek je perfecte overtocht – eenvoudig, snel, en betrouwbaar

Disclaimer

FerryGoGo.com, hierna te noemen FerryGoGo, brengt wereldwijd alle veerdiensten en rederijen in kaart. Alle informatie die te vinden is op FerryGoGo is eigendom van Reachmo.re B.V.. De informatie mag niet zonder schriftelijke toestemming verveelvoudigd worden of gebruikt worden voor publicatie in verschillende vormen. Daarbij mag FerryGoGo nooit gebruikt worden voor criminele activiteiten; er wordt waar nodig dan ook alle medewerking verleent aan opsporingsdiensten als deze ter sprake komen.

Aansprakelijkheid

FerryGoGo doet er alles aan om de inhoud op de website zo juist mogelijk weer te geven. Het kan – ondanks alle zorg en aandacht – voor komen dat de inhoud onjuist wordt weergegeven of niet volledig is. Deze informatie wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

FerryGoGo biedt zelf geen veerdiensten aan: op de website wordt enkel informatie gegeven over veerdiensten en rederijen. FerryGoGo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen met veerdiensten en/of rederijen en mogelijke schade die hieruit voortvloeit.

Verwijzingen

Bij een doorverwijzing naar veerdienst of rederij, kan er sprake zijn van een partnerschap. Wanneer een bezoeker die van FerryGoGo doorverwezen is overgaat tot aankoop, kan FerryGoGo hiervoor een vergoeding krijgen. In het privacy statement is meer informatie te vinden over het plaatsen van zogeheten affiliate netwerk cookies.

Overig

Wanneer een bezoeker gebruik maakt van FerryGoGo wordt er automatisch akkoord gegaan met deze disclaimer. FerryGoGo kan ten allen tijden de disclaimer, zonder dit van te voren aan te kondigen, aanpassen en uitbreiden. Op FerryGoGo.com zijn auteursrechten van toepassing.

Ferrygogo.nl
Logo