Alle internationale ferry routes  Vind je ideale veerdienst en ontdek Europa met gemak!   Plan en boek je perfecte overtocht – eenvoudig, snel, en betrouwbaar

Over FerryGoGo

Op deze pagina:

Wat we doen

Voor iedere bestemming kun je bij FerryGoGo bekijken welke overtochten er zijn en wat voor jou de handigste overtocht naar de plek van bestemming is. We brengen letterlijk en figuurlijk overtochten in kaart; bij ons kun je meer veerbootgidsen en kaarten vinden met en over de verschillende overtochten. Naar onder meer het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zweden en eigenlijk heel Noord-Europa maar ook de veerboten in het Zuiden van Europa. Tussen Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland, Kroatië en de omringende eilanden. Door de overtochten ook via kaartjes in beeld te brengen kun jij eenvoudig uitvogelen wat de beste overtocht voor jou is.

We proberen met FerryGoGo het voor iedereen die een overtocht zoekt zo makkelijk mogelijk te maken. Dat begint met het overzichtelijk weergeven van de beschikbare routes, maatschappijen en alternatieven. Dit doen we met to-the-point uitleg en handige ferry kaarten waar je de overtocht direct in één oogopslag ziet.

Ook voor praktische informatie zoals de duur van de overtocht, prijs, en de afstand die wordt gevaren kun je bij FerryGoGo terecht. We geven informatie die niet altijd even gemakkelijk te vinden is.

Weet je zeker welke overtocht of veerboot het beste bij je reisschema past? Wij verwijzen je naar websites waar u gemakkelijk en goedkoop kunt boeken.

Hoe het werkt

Stel je wil op vakantie naar Noorwegen of Zweden maar twijfelt hoe je die kant op wil, dan vind je bij FerryGoGo informatie over welke verschillende verbindingen er zijn, maar niet alleen dat, ook een kaart met de verbinding overzichtelijk zodat je snel en makkelijk kan bepalen of een bepaalde route een handige route of overtocht voor jou is. 

Veerboten naar Noorwegen kaart

Missie

FerryGoGo beoogd iedereen te helpen die van plan is een overtocht te gaan maken per veerboot. Je vindt bij ons alles wat je wil weten voor het boeken van je ferry-trip.

Wie zijn we

Picture of Founder & Managing Partner: Jelle van der Bij

Founder & Managing Partner: Jelle van der Bij

Jelle is een online ondernemer uit Nederland. Het idee achter FerryGoGo.com werd geboren bij het plannen van een wereldreis in 2018. Omdat goede, concrete ferry portals ontbraken ontstond het idee om deze dan maar zelf te gaan bouwen!

“Ik heb echt genoten van de veerboot die met Viking Line van Stockholm naar Helsinki vertrok. Het was best leuk om langs de kleine eilandjes voor de kust van de Zweedse hoofdstad te varen. Op veel van de eilanden staan prachtige landhuizen.

Er was veel te doen aan boord. Zeker de bar en nachtclub speelden voor veel passagiers een belangrijke rol.

Naast deze cruiseveerboot moet ik nog het kleine motorschip De Vriendschap noemen dat tussen Waddeneilanden Texel en Vlieland vaart. Dit is een hele ervaring. De kers op de taart is een ritje in een goederenwagon over De Vliehors, een uitgestrekte zandvlakte.”

 • Den Helder – Texel
 • Texel – Vlieland
 • Harlingen – Terschelling
 • Harlingen – Vlieland
 • Holwerd – Ameland
 • Royan – le Verdon
 • Wellington – Picton
 • Stockholm – Helsinki
 • Nice – Ajaccio
 • Puttgarden – Rodby
 • Piombino – Portoferraio
 • Hervey Bay – Frasier Island
 • Helsinki – Riga
 • Kreta – Santorini
 • Santorini – Athene
 • Larkspur – San Francisco
 • Sævrøy – Fedje
Picture of Co-Founder: Jan Willem van Tilburg

Co-Founder: Jan Willem van Tilburg

Jan Willem is co-founder van FerryGoGo. En heeft naast reizen ook een passie voor eten. Vandaar ook dat Frankrijk en Portugal zijn favoriete bestemmingen zijn. Altijd wel geïnteresseerd in topografie en geschiedenis van de bestemming en moet op één of andere manier altijd weten hoeveel mensen waar wonen. Zo sluit FerryGoGo goed aan op zijn interesses omdat we elke keer weer nieuwe bestemmingen ontdekken en toevoegen. Waar we vervolgens ook achtergrond informatie over nodig hebben.

Regelmatig of ferries gezeten, zowel in binnen als buitenland. De ferries van Kiel naar Oslo en van Hirtshals naar Bergen staan nog op de bucketlist.

Picture of Co-founder: Jochem Vroom

Co-founder: Jochem Vroom

Jochem Vroom is binnen FerryGoGo verantwoordelijk voor alle account management zaken. Neem contact op met Jochem als je met ons wil samenwerking of gewoon benieuwd bent wat er mogelijk is.

Hoe FerryGoGo begon

Waar kwam het idee van FerryGoGo vandaan en hoe is het begonnen?

2017

Het idee achter FerryGoGo.com is ontstaan toen Jelle van der Bij na een exit[1]EU Discount Affiliate GSG Announces Purchase of Rival, Imbull van een voorgaand bedrijf[2]Imbull.com, nu: Global Savings Group op een wereldreis ging plannen, en de informatie rondom ferry lijnen gedurende deze reis ver beneden de maat vond. Hier ontstond het eerste idee voor een platform dat concreet informatie zou gaan bieden over de overtochten en alternatieven. In een overzichtelijk en duidelijk format.

2019

Eind 2018, begin 2019 werd het bedrijf Reachmo.re[3]Oud oprichters Imbull bouwen nieuw niche-imperium opgericht door Jelle van der Bij, Jochem Vroom en Jan Willem van Tilburg na een exit bij een eerder bedrijf. 

FerryGoGo kwam samen met verschillende andere projecten daarbij onder de paraplu van Reachmo.re terecht. 

Geleidelijk werd er doorgebouwd aan de andere projecten maar ook het portfolio van websites in de ferry business werd uitgebreid. Een onderwerp waar we enthousiast over waren en kansen zagen.

Door Covid-19 kwam de klad er destijds in, alles wat te doen had met ferries kwam abrupt tot stilstand. Maar FerryGoGo werd niet vergeten.. 

2022

In 2022 zouden we het weer kunnen doen! Nieuwe plannen werden gesmeed, FerryGoGo BV is opgericht en de website werd met hernieuwde energie volledig aangepakt en vernieuwd.

2023

In 2023 hebben we het design flink onder handen genomen en zijn we gaan focussen op internationale groei.

2024

Begin 2024 staat ook de Duitse versie van FerryGoGo live, een afgeslankte variant waarmee we mikken op de populairste overtochten voor Duitstalige consumenten.

FerryGoGo onderzoek & expertise

Inmiddels zijn we met FerryGoGo nu al even aan de weg aan het timmeren en durven we onszelf gerust experts te noemen met betrekking tot het reizen per ferry.

We zijn in honderden overtochten gedoken, hebben de voorwaarden doorgespit, vele dienstregelingen en veel over veerboten en alles er omheen geschreven.

Inmiddels wordt FerryGoGo een steeds bekender merk en duiken we ook wat vaker op in de media met verschillende onderzoeken.

Publicaties van / over FerryGoGo verschenen onder andere op:

MSN logo

Heb je vragen over veerboten of reizen per boot, of bijvoorbeeld achtergrond informatie nodig voor een artikel over ferries of veerboten neem dan gerust contact op met ons en we proberen je op weg te helpen.

Bedrijfsinformatie

FerryGoGo BV is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 2022, maar al sinds 2018 actief is, eerder onder andere noemer. Vertegenwoordigd door: Jelle van der Bij Jochem Vroom Jan Willem van Tilburg

Adres

Jufferstraat 3A
3701 AD, Zeist
Nederland

KvK: 76706060
BTW ID: NL860762683B01
Bankrekening nummer: NL78 RABO 0349 5377 63
Swift: RABONL2U

Legal
Lees onze disclaimer en de privacy en cookies pagina voor meer informatie.

Contact Formulier

  Ferrygogo.nl
  Logo