Alle internationale ferry routes  Vind je ideale veerdienst en ontdek Europa met gemak!   Plan en boek je perfecte overtocht – eenvoudig, snel, en betrouwbaar

Parkeren bij de terminal in Rotterdam Europoort

In de Rotterdamse haven kun je – op loopafstand van de veerboot – gratis parkeren bij de terminal van P&O ferries. Dat is erg handig wanneer je vertrekt voor een mini-cruise over de Noordzee. Hierbij vaar je heen-en-weer tussen Nederland en Engeland. Met het openbaar vervoer naar Europoort reizen is niet mogelijk. Wel is er een bus transfer beschikbaar vanuit Rotterdam of Amsterdam.

Mini-cruise tussen Rotterdam en Hull / York

Elke avond vertrekt er een ferry van Rotterdam Europoort naar Hull in Engeland. Een overtocht van 12 uur waarbij je overnacht in een privé-hut. Het is een populaire overtocht onder vakantiegangers die een korte cruise willen maken. Tijdens zo’n minicruise vaar je zonder auto heen en weer naar Engeland en heb je overdag de tijd om Hull of York te bezoeken.[1]https://www.poferries.com/nl/mini-cruises/york-mini-cruise

Parkeren in de Rotterdamse haven

De auto wil je natuurlijk veilig parkeren tijdens je 3-daagse minicruise. Vanaf Rotterdam centrum is het ongeveer 40 kilometer rijden. Eenmaal in Europoort Rotterdam staat de vertrekhaven goed aangegeven. Je volgt de borden met ‘P&O Ferries’ tot je bij de veerbootterminal aankomt. Daar zijn gratis parkeerplekken waar je jouw auto gedurende de reis kunt stallen. Parkeren doe je vlakbij de terminal, op slechts een klein stukje lopen naar de check-in.

Het adres voor de navigatie is: Luxemburgweg 2, 3198 LG Europoort Rotterdam
Het havennummer van P&O ferries is 5805

Let op: geen openbaar vervoer naar de terminal Europoort

Met het openbaar vervoer naar de veerbootterminal in Rotterdam Europoort is helaas niet mogelijk. Wel kun je een bus transfer boeken bij P&O ferries. Deze optie voeg je toe aan je online boeking van de overtocht. Er zijn bus transfers mogelijk vanuit Rotterdam of Amsterdam.

Pride of Hull, P&O Ferries

Auto geparkeerd? Trossen los!

De Pride of Hull en de Pride of Rotterdam zijn de veerboten die op de Rotterdam – Hull route varen. Het zijn boten zijn van het type cruiseferry. Dat betekent dat de ferry is uitgerust met slaapgelegenheden (hut met privé sanitair), faciliteiten en veel entertainment!

Dit is waarom het zo leuk is aan boord van de Pride of Hull en Pride of Rotterdam:

  • Het is een groot schip met 12 dekken en 546 hutten
  • Meerdere restaurants en bars om lekker te eten
  • Kijk een film in de bioscoop
  • Waag een gokje in het casino
  • Geniet van live muziek in de Show lounge
  • Ga lekker shoppen in de taxfree winkels
Meer informatie over de dienstregeling, tarieven en tickets vind je op onze overzichtspagina: ferry Rotterdam – Hull

Bronnen

Bronnen
1 https://www.poferries.com/nl/mini-cruises/york-mini-cruise
Femke
Femke

Copywriter & Travel Expert @ FerryGoGo.com

Geen reacties

Laat een reactie achter

Ferrygogo.nl
Logo