Alle internationale ferry routes  Vind je ideale veerdienst en ontdek Europa met gemak!   Plan en boek je perfecte overtocht – eenvoudig, snel, en betrouwbaar

Gratis de kinderen mee op de veerboot naar Engeland met Stena Line

Stena Line heeft een nieuwe campagne deze zomer: ‘Kids go free'. Als je deze zomer een overtocht naar Engeland boekt bij Stena Line betaal je dus niks voor de kinderen. Kinderen van 0 tot 3 zijn standaard al gratis maar nu is deze deal dus ook van toepassing op kinderen van 3 tot 15 jaar.

Hoe maak ik gebruik van deze aanbieding? Met de Stena Line actiecode ‘Kids' hieronder die je op het eind van je boeking kan invoeren wordt de korting voor de kinderen verwerkt. Deze aanbieding is geldig tussen 1 juni 2024 tot 5 januari 2025.

Dus ontdek Engeland en het reizen per veerboot nu extra voordelig met Stena Line. Zo bespaar je snel op je gezinsvakantie en kun je zoveel bagage meenemen als je wil. Zelfs je huisdier mag mee naar Engeland.

Aan boord is er genoeg vertier: denk aan familiehutten, Happy World voor de jongere kinderen en een game Zone* voor de oudere kinderen. Enthousiast geraakt? Bekijk dan meer hier.

De voorwaarden voor de Stena Line actiecode zijn als volgt.

  • De Kids go free acties is van toepassing op nieuwe Economy- & Flexi- boekingen inclusief voertuig op de route Hoek van Holland – Harwich.
  • De aanbieding is geldig in beide richtingen op bovenstaande route, dus zowel van Hoek van Holland naar Harwich als van Harwich naar Hoek van Holland.
  • Geldig voor reizen van 1 juni 2024 tot 5 januari 2025.

FerryGoGo redactie NL
FerryGoGo redactie NL

De redactie van FerryGoGo schrijft reisgidsen en creëert route-ideeën voor reizen per veerboot, en biedt daarnaast alles wat interessant is voor reizigers en toeristen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Ferrygogo.nl
Logo