Alle internationale ferry routes  Vind je ideale veerdienst en ontdek Europa met gemak!   Plan en boek je perfecte overtocht – eenvoudig, snel, en betrouwbaar

De veerboot van Polen naar Zweden

Boot van Swinoujscie naar Trelleborg

De ferry tussen Swinoujscie (officieel: Świnoujście) en Trelleborg verbindt Polen met Zweden. Deze route wordt aangeboden door de rederij TT-Line, je bent met zo'n 6,5 uur varen aan de overkant.

De stad wordt nog wel eens verward met Swinemünde. Dit omdat de stad tot 1945 deze benaming had. Na de Russische bezetting van de stad werd het Pools gebied en is het hernoemd naar Swinoujscie.

Bekijk actuele TT-Line prijzen
Tickets boeken TT-Line

De kosten voor een ticket verschillen per afvaart

Dienstregeling Swinoujscie – Trelleborg

Op deze route varen er tot 2 schepen per dag. Sommige dagen varen er dus 2 boten tussen Swinoujscie en Trelleborg en sommige dagen gaat er maar 1. Voor zover wij kunnen zien gaat er op de route Swinoujscie naar Trelleborg op de maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag 2 boten en op de donderdag en zaterdag gaat er 1. Op de route Trelleborg – Swinoujscie gaat er op de woensdag en zaterdag  maar let wel op want dit kan wel eens afwijken. Om een zo duidelijk mogelijk overzicht te geven hebben wij hieronder een klein overzicht geplaatst.

Swinoujscie – Trelleborg

Maandag tm woensdag, vrijdag en zondag vertrektijden:

 • Maandag: 01:00 en 16:00
 • Dinsdag: 09:00 en 15:30
 • Woensdag: 02:00 en 18:30
 • Vrijdag: 05:15 en 15:30
 • Zondag: 05:15 en 14:45

Donderdag + zaterdag vertrektijden:

 • Donderdag: 14:30
 • Zaterdag: 01:00

Trelleborg – Swinoujscie

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag vertrektijden:

 • Maandag: 08:15 en 22:15
 • Dinsdag: 07:00 en 17:00
 • Donderdag: 02:00 en 20:45
 • Vrijdag: 07:00 en 16:30
 • Zondag: 07:00 en 15:00

Woensdag en zaterdag vertrektijden:

 • Woensdag: 08:45
 • Zaterdag: 09:30
Trelleborg

Vertrek, vaartijd & aankomst

Hoe lang moet je van te voren aanwezig zijn? Op de website van TT-Line staat vermeld dat je 30 minuten voor vertrek ingecheckt moet zijn. Vaak staat bij de boeking hoever van tevoren je aanwezig moet zijn, houdt dit dus goed in de gaten.
Vertrekpunt Swinoujscie Het vertrekadres van de TT-Line boten vanuit Swinoujscie is: Terminal Promowy ul. Dworcowa 1 72-600 Świnoujście
Vaartijd Swinoujscie-Trelleborg Deze overtocht duurt zo'n 6,5 uur. Hemelsbreed is de afstand zo'n 628 km.
Aankomst Trelleborg Het aankomstadres/vertrekadres van Trelleborg is: Haven van Trelleborg TT-Line AB Norra Nyhamnsgatan 1b 23161 Trelleborg

Ferry kosten Swinoujscie – Trelleborg

De prijzen kunnen flink uit elkaar lopen door verschillende variabelen. Zo kan het dat je in je eentje een retour ticket koopt of misschien wil je wel met de auto en een heel gezin. Om een zo goed mogelijke indicatie te krijgen van de prijs kan je het beste een (proef)boeking maken op de TT-Line website. Om toch een beetje een beeld te geven van wat de prijs ongeveer is hebben wij alvast 2 proefboekingen voor je gemaakt.

 • 1 persoon, enkele ticket: €42,50
 • 2 personen, retour ticket + auto: €240,-

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal vragen die vaker naar voren komen voor deze route:

Hoe lang duurt de overtocht naar Trelleborg?

Vertrek je vanuit de haven van Swinoujscie naar Trelleborg dan ben je zo'n 6,5 uur onderweg.

Kun je met de auto van Swinoujscie naar Trelleborg?

Ja je kan met de auto, camper, fiets en bijvoorbeeld auto + caravan de oversteek maken met de ferries van TT-Line. In de boekingsmodule wordt je daarbij verder geholpen.

Mag de hond mee aan boord?

Ja, Honden kunnen mee aan boord. Deze kan je als passagier aangeven bij het boeken.

Wat kost de overtocht met auto?

Afhankelijk van het aantal personen in de auto wordt de prijs bepaald. Maak je in je ééntje met auto de oversteek dan ben je zo'n €115,- kwijt.
FerryGoGo redactie NL
FerryGoGo redactie NL

De redactie van FerryGoGo schrijft reisgidsen en creëert route-ideeën voor reizen per veerboot, en biedt daarnaast alles wat interessant is voor reizigers en toeristen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Ferrygogo.nl
Logo